Akoestische scheidingswanden

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Akoestische scheidingswand

Een comfortabele werkomgeving is van groot belang voor de productiviteit en het welzijn van werknemers. Goede akoestiek is hierbij een essentieel aspect. Onderzoek heeft aangetoond dat een akoestisch goed ingerichte ruimte zorgt voor betere concentratie en minder stress. Daarom is het verstandig om akoestische scheidingswanden toe te passen in een kantooromgeving.

Bij de ontwikkeling van deze wanden staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Hierbij wordt er gestreefd naar een eerlijke productie en een zo laag mogelijke belasting van het milieu. Dit is gerealiseerd door het gebruik van gerecyclede materialen en het zorgen voor een hoog recyclebaar percentage van het eindproduct.

De akoestische scheidingswanden zijn gevuld met hoogwaardig gerecycled materiaal en hebben een kern van 4 cm dikte exclusief beugels of poten, die apart verkrijgbaar zijn.

Door deze duurzame en efficiënte opbouw zorgen de akoestische scheidingswanden op kantoor niet alleen voor een prettige akoestiek, maar dragen ze ook bij aan een duurzame en verantwoorde werkomgeving.