Kantinetafel

De kantinetafel is ideaal voor elke kantine, vergaderruimte of eetruimte. Deze tafel is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurcombinaties die perfect passen bij verschillende inrichtingen:

Montage: De kantinetafel wordt verpakt in een doos en kan eenvoudig zelf gemonteerd worden met de bijgeleverde instructies.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kantinetafels

Op zoek naar een goede sterke betaalbare kantinetafel? Zoek niet verder, in ons assortiment vind je kantinetafels die passen binnen elke kantine. Onze selectie bestaat uit stevige basic kantinetafels in diverse afmetingen, die van Offisk zijn zeer scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Of je nu een grote kantinetafel zoekt om te plaatsen in een ruime kantine, of kantinetafels waarbij de ruimte om deze te plaatsen slechts beperkt is: we hebben altijd een geschikte tafel voor jouw kantineruimte. Onze kantinetafels zijn beschikbaar in een formaat van 110x80 tot 200 x 100 cm. Lekker ruime en grote tafels waar je gemakkelijk met grote groepen aan kunt zitten. Onze kantinetafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid en stevigheid. Bovendien zijn onze tafels eenvoudig te onderhouden en te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor een drukke kantineruimte.