Z-garderobekasten

Z-Lockers, Garderobekasten: De Z-lockers garderobekasten zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals binnen de zorg, horeca en werkplaatsen. Deze kasten bieden een efficiënte oplossing voor ruimtebenutting, terwijl er tegelijkertijd voldoende opbergmogelijkheden aanwezig zijn. Dankzij de functionele indeling krijgt u direct inzicht in de inhoud van de kasten. De Z-lockerkast is voorzien van een opzet met twee afdelingen boven elkaar, waardoor ook langere kledingstukken op een nette manier opgehangen kunnen worden.

Onze Offisk metalen garderobekasten met Z-indeling zijn uitgerust met perfo-deuren voor voldoende luchtcirculatie. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de kast fris blijft en goed geventileerd wordt. De Offisk Z-garderobekasten zijn verkrijgbaar in een breedte van 30 cm of 40 cm en beschikbaar in modellen met 2, 4 of 6 deuren, waardoor u altijd een kast vindt die perfect past bij uw ruimte en behoeften.

Kies uit onze grijze of blauwe modellen om uw garderobekast aan te passen aan uw interieur. Standaard zijn de Z-garderobekasten uitgerust met een cilinderslot met 2 sleutels, wat zorgt voor een veilige opslag van uw persoonlijke spullen. Andere slotopties zijn ook beschikbaar voor extra beveiliging en gebruiksgemak.

Voordelen van Onze Z-Lockers Garderobekasten:

Geschikt voor diverse toepassingen: Ideaal voor zorg, horeca en werkplaatsen.

Efficiënt ruimtegebruik: Functionele indeling met direct inzicht in de inhoud.

Ventilatie: Perfo-deuren zorgen voor voldoende luchtcirculatie.

Verschillende maten: Verkrijgbaar in 30 cm of 40 cm breedte, met 2, 4 of 6 deuren.

Kleurkeuze: Beschikbaar in grijze of blauwe modellen.

Veiligheid: Uitgerust met een cilinderslot met 2 sleutels, met andere slotopties beschikbaar.

Kies voor onze Z-lockers en garderobekasten en geniet van een georganiseerde en efficiënte opslagoplossing. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van onze hoogwaardige en functionele kasten!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Z garderobekasten, Z-lockers

De Z-lockers en garderobekasten zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals in de zorg, horeca en werkplaatsen. Ze bieden een efficiënte manier om ruimte te besparen, terwijl er tegelijkertijd voldoende opbergruimte beschikbaar is. Dankzij de functionele indeling heeft u direct inzicht in de inhoud van de kasten. De Z-lockerkast heeft een opstelling met twee afdelingen boven elkaar, waardoor ook langere kledingstukken op een nette manier opgehangen kunnen worden.