Tafels

Tafels komen er in vele soorten en maten. Een tafel in een werkomgeving wordt gebruikt om aan te vergaderen (vergadertafel of conferentietafel), aan te eten, (kantinetafel), een kopje koffie op te zetten (koffietafel), om staand te overleggen of te eten (statafel). Moderne tafels hebben verschillende soorten werkbladen, gemaakt van oersterk melamine tot houtfineer. De onderstellen komen in verschillende kleuren en zijn vaak nog in hoogte te verstellen, handmatig of elektrisch.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Vergadertafels

Tafels in de kantoor- werkomgeving komen in verschillende vormen en maten. Zo is er de vergadertafel of conferentietafel. Vergadertafels worden gebruikt om medewerkers met elkaar te laten overleggen. 

Een elegante vergadertafel geeft de ruimte waar wordt vergaderd een prettige uitstraling die direct bijdraagt aan een fijne werksfeer. Al onze vergadertafels zijn geschikt voor intensief gebruik.

 

Bureautafels

Bureautafels zijn tafels waaraan door medewerkers gewerkt kan worden. Bureautafels komen in verschillende maten, de maat wordt bepaald door de afmeting van het werkblad. Ook het onderstel kan verschillen. Zo is er een T-poot onderstel, een vier-poot onderstel, een in hoogte verstelbaar bureau (elektrisch of handmatig). 

 

Kantinetafels

De kantinetafel is een robuuste tafel voor gebruik in de kantines. Ze kunnen in diverse opstellingen een speelse inrichting van de kantine geven.