Gaaslockers

Gaaslockers

Gaaslockers zijn de perfecte oplossing voor het opbergen van spullen terwijl ze toch zichtbaar blijven. Deze lockers, gemaakt van gaas, hebben 2 kolommen van 60 of 80 cm breed. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in een werkomgeving waar het belangrijk is om goederen goed te laten ventileren. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij het opslaan van sportuitrusting of gereedschap. Deze gaaslockers zijn ook geschikt voor gebruik in een magazijn of opslagruimte, waar het belangrijk is om snel inzicht te hebben in de inhoud van de lockers. Dankzij het gaas kunt u gemakkelijk zien wat erin opgeslagen is, zonder dat u de deuren hoeft te openen. De stevige constructie van de gaaslockers garandeert een lange levensduur. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te gebruiken. Deze lockers van gaas zijn een efficiënte oplossing voor het opbergen van spullen en zorgen voor een georganiseerde werkomgeving. In samenvatting, Gaaslockers zijn perfect voor opbergen van goederen terwijl ze zichtbaar blijven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gaaslockers

Als u op zoek bent naar een veilige opslagoplossing die u volledige zichtbaarheid biedt, dan is de gaaslocker de perfecte keuze. Dankzij de transparante gaasconstructie kunt u te allen tijde zien wat er in de locker is opgeborgen, terwijl uw goederen veilig achter slot en grendel blijven.

Maar dat is niet alles. De gaaslocker biedt ook optimale ventilatie voor uw opgeslagen spullen, waardoor uw spullen goed beschermd blijven tegen vocht en schimmel. De gaaslockers zijn gemaakt van volledig gelaste stalen constructies en afgewerkt met een krasbestendige poedercoating.

Ze zijn uitgerust met unieke cilindersloten en elk slot wordt geleverd met 2 sleutels. U kunt ook kiezen voor een valvergrendeling. De deuren zijn rechtsdraaiend en voorzien van een omegaprofiel voor extra stabiliteit. De deuren kunnen tot 110 graden worden geopend dankzij de RVS veerscharnieren.

Als u van plan bent om de gaaslockers in een vochtige omgeving te plaatsen, dan kunnen we op verzoek een speciale primer aanbrengen voor extra bescherming. Houd er rekening mee dat er een meerprijs is en dat de minimale afname 10 kasten is.

Kortom, als u op zoek bent naar een veilige en transparante opslagoplossing die uw spullen goed ventileert en beschermt, dan zijn onze gaaslockers de ideale keuze voor u.