Kledinglocker 2-deurs, hang indeling

Kledinglocker 2-deurs, hang indeling

Kleding locker 2-deurs, populairste locker in kleedlokalen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kledinglockers, kleding lockers

Kledinglockers - Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw kleding en spullen op te bergen tijdens het sporten of werken, dan zijn kledinglockers de perfecte oplossing. In tegenstelling tot gewone lockers, zijn kledinglockers uitgerust met legborden en kledingstangen, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van kleding en andere spullen die u wilt beschermen.

Kledinglockers worden veel gebruikt in een verscheidenheid aan instellingen en plaatsen, waaronder sportscholen, zorginstellingen, industriële kleedruimtes, sportverenigingen, horeca, ziekenhuizen, klinieken, scholen en werkplaatsen. Dit is niet verwonderlijk, aangezien ze een efficiënte manier bieden om uw spullen op te bergen en te beschermen tegen beschadiging of verlies.

Bij onsOffisk kiest u uit een uitgebreid assortiment kledinglockers, beschikbaar in verschillende kleurrijke combinaties, afsluitingstypen en maten. Onze metalen kleding lockers worden altijd compleet gemonteerd geleverd, zodat u ze direct kunt gebruiken zonder dat u ze hoeft in elkaar te zetten. En het beste van alles? Bij ons krijgt u altijd de laagste prijsgarantie voor robuuste stalen kledinglockers, voorzien van legborden en kledinghaken. Bekijk onze selectie vandaag nog en vind de perfecte kledinglocker voor uw behoeften!