Stapelbedden

Stapelbedden

Stapelbedden: Ruimtebesparende Oplossing!

Stapelbedden zijn de ideale oplossing voor gedeelde slaapkamers en kleine ruimtes, waardoor kostbare ruimte wordt bespaard. Bij Offisk bieden we hoogwaardige stapelbedden en matrassen die voldoen aan strenge veiligheids- en hygiëne-eisen. Deze veelzijdige bedden zijn perfect voor gezinnen met kinderen, logeerkamers en iedereen die behoefte heeft aan ruimteoptimalisatie. Onze stapelbedden zijn gemaakt van duurzaam aluminium en kunnen ook afzonderlijk worden geplaatst. We hebben ook TUV gecertificeerde stapelbedden.

Bij Offisk vind je de perfecte combinatie van ruimtebesparing en comfort voor een goede nachtrust.

Kies voor stapelbedden van Offisk en haal het maximale uit je beschikbare ruimte.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Stapelbedden

Stapelbedden: Ruimtebesparende Oplossingen voor gedeelde slaapkamers.  Stapelbedden zijn de perfecte keuze voor gedeelde slaapkamers of logeerkamers in kleinere ruimtes, waardoor je aanzienlijk ruimte bespaart.

Onze stapelbedden zijn eenvoudig stapelbaar, waardoor je in een handomdraai van twee enkelbedden een stapelbed kunt maken.

Bij Offisk bieden we uitsluitend topkwaliteit stapelbedden en matrassen, die zelfs zijn gecertificeerd. 

Kies voor gemoedsrust en comfort. Stapelbedden zijn de ideale oplossing wanneer ruimte schaars is, kinderen een kamer delen of wanneer je gasten ontvangt.  Ontdek de diverse bedden in onze collectie en maak optimaal gebruik van je beschikbare ruimte.

Onze stapelbedden zijn niet alleen stevig, maar ook veelzijdig. Je kunt ze los van elkaar plaatsen, zodat je de ruimte naar wens kunt inrichten.

Kenmerken van ons stapelbed:

  • Model C is TUV gecertificeerd
  • Gemaakt van duurzaam aluminium (RAL9006)
  • Afmetingen: 2x 90x200 cm
  • Maximale belastbaarheid: 140 kg
  • Voorzien van een ventilerende stalen bedbodem
  • Sterk frame van hoogwaardig buisprofiel
  • Veiligheidsmaatregelen met 4 kokerprofielen aan de zijkant
  • Extra veiligheid met 4 kokerprofielen aan de bovenzijde
  • Eenvoudige montage, wordt knock-down geleverd als stapelbed

Als je op zoek bent naar een stevig stapelbed dat ook nog eens gemakkelijk te combineren is, ben je bij Offisk aan het juiste adres. Onze stapelbedden zijn de perfecte keuze voor iedereen die ruimte wil besparen en toch comfortabele nachtrust wil garanderen.

Kies voor stapelbedden van Offisk en maak optimaal gebruik van je beschikbare ruimte.