Dossierkasten

Dossierkasten
Een dossierkast is de ideale oplossing voor een georganiseerde en professionele werkruimte. Ontdek in onze artikelen handige tips en inspiratie om uw documenten veilig en efficiënt op te bergen met behulp van hoogwaardige dossierkasten. Of u nu een thuiswerkplek heeft of een groot kantoor runt, wij bieden u de beste oplossingen voor een georganiseerde en stijlvolle werkplek. Lees verder voor de beste tips en inspiratie om uw werkruimte netjes en efficiënt te houden met onze hoogwaardige dossierkasten!
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dossierkasten

Met dossier archiefkast kunt u eenvoudig en efficiënt uw hangmappen archiveren. Deze stalen dossierkasten zijn voorzien van uittrekbare lades waarmee u snel toegang heeft tot de gewenste dossiers. Dit bespaart u veel tijd en moeite wanneer u op zoek bent naar een bepaald dossier, omdat u niet hoeft te zoeken tussen een grote stapel papieren. De laden zijn afsluitbaar met een slot voor extra veiligheid. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw belangrijke documenten beschermd zijn tegen onbevoegde toegang. Dit is vooral belangrijk als u met vertrouwelijke informatie werkt. Bovendien kunt u de kast op slot doen wanneer u het kantoor verlaat, zodat u er zeker van bent dat alles veilig is opgeborgen.

De kasten zijn geschikt voor zowel A4 hangmappen als A4-folio hangmappen en de breedte van de lade is aan te passen met een stalen geleider. Dit maakt de kast veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten documenten. Bovendien kunt u de lade indelen naar uw eigen wensen, zodat u alles gemakkelijk kunt terugvinden.

Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar van de hangmappenkasten. Hierdoor kunt u de kast kiezen die het beste past bij de beschikbare ruimte in uw kantoor. Zo kunt u bijvoorbeeld een kast met 2 laden onder uw bureau plaatsen als u weinig ruimte heeft. Of een grotere kast kiezen als u meer opbergruimte nodig heeft. Dit maakt de hangmappenkast een flexibele oplossing voor uw archivering.

Daarnaast zijn de kasten ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, grijs en zwart. Hierdoor kunt u de kast aanpassen aan de stijl van uw kantoorinrichting. Dit maakt de kast niet alleen functioneel, maar ook een mooi onderdeel van uw kantoor.

Samenvattend: een dossier is een uitstekende oplossing voor het efficiënt en veilig archiveren van uw hangmappen. Met de uittrekbare lades, sloten en verschillende afmetingen en kleuren, is de kast aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften.