Kledingdistributiekast

Onze garderobekasten voor kledinguitgifte zijn ideaal voor gebruik binnen zowel de zorg als de horeca. Deze veelzijdige kasten zijn perfect voor het opbergen en verdelen van zowel schone als vuile was. Met onze handige kledingverdeelkasten kunt u rekenen op een efficiënte en georganiseerde oplossing.

De deuren van de kledinguitgiftekasten zijn rechtsdraaiend en kunnen tot 110 graden worden geopend, wat zorgt voor gemakkelijke toegang. Elk vak in de garderobekast is voorzien van een labelhouder en een eigen slot, waardoor de kasten uiterst praktisch en veilig in gebruik zijn. Bovendien is er een centrale deur beschikbaar die toegang biedt tot de gehele kast, wat het vullen en leeghalen nog eenvoudiger maakt.

Voordelen van Onze Garderobekasten voor Kledinguitgifte:

Veelzijdig gebruik: Geschikt voor zowel de zorg als de horeca. Efficiënte opbergruimte: Ideaal voor schone en vuile was.

Handige functies: Voorzien van labelhouders en individuele sloten voor elk vak.

Gemakkelijke toegang: Rechtsdraaiende deuren die tot 110 graden openen.

Centrale toegang: Een centrale deur voor toegang tot de hele kast.

Kies voor onze garderobekasten voor kledinguitgifte en ervaar de voordelen van een georganiseerde en efficiënte kledingopslag. Bestel vandaag nog en verbeter de kledinguitgifte binnen uw organisatie!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kledingdistributiekast, garderobekast voor kledinguitgifte

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om kleding uit te geven aan uw personeel, bijvoorbeeld in de horeca of zorg? Onze Offisk garderobekasten voor kledinguitgifte zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en voorzien van gladde deuren. Met een breedte van 40cm en beschikbaarheid in 10 deuren, zijn deze kasten een perfecte oplossing voor een neutrale opstelling. Bovendien bieden we diverse slotopties, waaronder standaard cilindersloten met 2 sleutels, om uw kleding veilig op te slaan. Kies uit onze selectie van kwalitatieve garderobekasten voor een efficiënte kledinguitgifte.