Milieu- / veiligheidskast

Een milieu-/veiligheidskast is een noodzakelijke voorziening voor het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen binnen bedrijven of organisaties. Of het nu gaat om gewasbestrijdingsmiddelen, oliën, chemicaliën of smeermiddelen, deze kasten bieden een veilige en gecontroleerde opslagoplossing om mogelijke risico's te minimaliseren.

Onze milieu-/veiligheidskasten zijn speciaal ontworpen om eventuele lekkages op te vangen, met geperforeerde legborden en een opvangbak voor extra veiligheid. Bovendien zijn ze geel gekleurd voor eenvoudige herkenning en voldoen ze aan de strenge PGS 15 norm, waardoor u verzekerd bent van een veilige opslagomgeving.

De DMCHDR is een uitstekende en betaalbare optie binnen ons assortiment, beschikbaar in verschillende maten en uitgerust met ventilatie in de deuren voor optimale luchtcirculatie. Afsluitbaar en geel gekleurd, biedt deze kast een complete oplossing voor veilige opslag van gevaarlijke stoffen.

Voordelen van Onze Milieu-/Veiligheidskasten:

Veilige opslag: Speciaal ontworpen voor gevaarlijke stoffen.

Geperforeerde legborden en opvangbak: Voor extra veiligheid bij lekkages.

PGS 15 conformiteit: Voldoet aan strikte normen voor veilige opslag.

Eenvoudige herkenning: Geel gekleurd voor snelle identificatie.

Verschillende maten beschikbaar: Voor diverse opslagbehoeften.

Betaalbaar en betrouwbaar: De DMCHDR is een goede keuze voor veilige opslag.

Kies voor onze milieu-/veiligheidskasten en waarborg een veilige opslagomgeving voor gevaarlijke stoffen binnen uw bedrijf of organisatie. Bestel vandaag nog en verzeker uzelf van optimale veiligheid!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Milieu-/veiligheidskast

Ben jij op zoek naar een veilige manier om gevaarlijke stoffen op te slaan binnen jouw bedrijf of organisatie? Dan is een milieukast of veiligheidskast de perfecte oplossing! Van gewasbestrijdingsmiddelen tot chemicaliën en van oliën tot zouten, deze kasten zijn speciaal ontworpen om eventuele lekkages op te vangen. Met geperforeerde legborden en een opvangbak, kun je er zeker van zijn dat jouw stoffen veilig opgeslagen zijn. En het beste deel? De kasten zijn geel gekleurd, dus iedereen weet dat deze kast bedoeld is voor gevaarlijke stoffen. De DMCHDR is een topkeuze: betaalbaar, verkrijgbaar in verschillende maten, met ventilatie in de deuren, afsluitbaar en geel gekleurd. Dus als je een veilige manier wilt hebben om jouw gevaarlijke stoffen op te slaan, kies dan voor een milieu-/veiligheidskast!