bureaustoel kopen Hoogeveen

Offisk heeft bureaustoelen voor scholen, instellingen, bedrijven, ziekenhuizen, gemeentes en particulieren bureaustoelen in alle maten en vormen.

Of het nu gaat om het Alfa College, het ziekenhuis Bethesda, bedrijventerrein Buitenvaart, middelgrote bedrijven en eenmanszaken. Wij komen overal in Hoogeveen.

Geen transportkosten in Hoogeveen, wel zo fijn.

Montage van de bureaustoelen is eenvoudig. Mocht u toch graag hulp willen dan helpen we u graag.

 

Goedkope bureaustoelen

Als de bureaustoel maar af en toe gebruikt wordt dan is een goedkope bureaustoel prima. Er moet bijvoorbeeld af en toe iets opgezocht worden achter de computer, bijvoorbeeld in een bibliotheek, magazijn, school. Zit u niet lang achter elkaar op een bureaustoel dan voldoen de goedkopere bureaustoelen uitstekend. Bij Offisk betekent goedkoop nog steeds goed.

Klik hier voor een overzicht van onze goedkope bureaustoelen.

 

Ergonomische bureaustoelen

Zittend werken tot wel 8 uur, dan is een ergonomische bureaustoel aan te bevelen. De bureaustoel kan aangepast worden volgens de Arbo normen aan iedere gebruiker.

Klik hier voor een overzicht van onze ergonomische bureaustoelen.

 

Bureaustoelen voor (medewerkers)thuis

Bureaustoelen om thuis te werken. Er wordt steeds meer thuis gewerkt. Eerst nog aan de keukentafel met bijbehorende stoel. Als thuiswerken structureel wordt is investeren in een goede bureaustoel een must. Dit komt ten goede aan de gezondheid en productiviteit. Vaak stimuleert de werkgever het investeren in een goede bureaustoel. Wij ondersteunen werkgevers ook die projectmatig bureaustoelen willen leveren aan hun werknemers met een aantrekkelijk aanbod voor thuismontage en scherpe projectprijs. Wenst u vrijblijvend met ons te overleggen over plaatsing bureaustoel bij uw medewerkers thuis laat uw gegevens dan hier achter en wij nemen contact met u op.

Klik hier voor het overzicht van onze bureaustoelen.