Lockers kopen Boxmeer

Offisk heeft lockers voor scholen, instellingen, bedrijven, ziekenhuizen, gemeentes en particulieren in alle maten en vormen. Of het nu gaat om het Elzendaal College, het Maasziekenhuis, middelgrote bedrijven en eenmanszaken. Wij komen overal in Boxmeer.  

 

Garderobe-locker PH in Boxmeer

Een fantastische garderobe-locker. Goedkoop en toch solide en robuust. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschil zit in de hoogte en de breedte.

Klik hier voor overzicht van deze best-seller garderobe-lockers.

 

 

Opberglockers, ook wel opbergkluisjes genoemd, in Boxmeer

Opberglockers voor op scholen, kleedlokalen, werkplaatsen, ontvangsthallen, voor festivals, de premium locker voelt zich overal thuis en is zeer scherp geprijst. U kunt kiezen hoe hoog de lockers zijn, hoe breed en hoeveel deurtjes. Ook de kleurkeuze is enorm.

Klik hier voor overzicht van opberglockers, opbergkluisjes 

 

 

Gaaslockers in Boxmeer

Gaaslockers zijn gemaakt, de naam zegt het al, van robuust gaas. Zo krijgt de gaaslocker een transparante uitstraling. Je kunt altijd zien wat erin ligt. Leuk voor in winkels en of kleedkamers, maar ook magazijnen.

 

Klik hier voor een overzicht van alle gaaslockers.

 

 

Laptop lockers in Boxmeer

Solide laptop lockerkast voor 10 laptops. Kan ook uitgerust worden met oplaadmogelijkheid. Natuurlijk ook weer in heel veel kleuren verkrijgbaar.

 

Klik hier voor meer informatie over onze laptop lockers.

 

 

Grotere aantallen lockers bestellen in Boxmeer

 

Klik hier voor tips bij het bestellen van grotere aantallen kluisjes, lockers.