Tekeningtafel

Optimale Tekeningtafel voor Gedetailleerd Bewerken van Technische Tekeningen

Ontdek de perfecte tekeningtafel voor het nauwkeurig bewerken en creëren van technische tekeningen. Verhoog je productiviteit en precisie met onze ergonomische en functionele werktafeloplossingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tekeningtafel, werktafel voor technische tekeningen

De tekeningtafel is een onmisbaar item op elke bouwplaats, bouwkeet, bij technische bureaus waar veel met tekeningen gewerkt wordt. Deze specifieke tafel is speciaal ontworpen voor het gebruik van grote bouw- en constructietekeningen, die vaak te groot zijn om op een normale werktafel te leggen. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor deze tekeningentafel, die in combinatie met speciale rekken perfect is voor overleg tussen de projectleider, constructeurs, onderaannemers en andere betrokkenen. De tekeningentafel is niet alleen handig voor op de bouwplaats, maar ook voor in de bouwkeet, waar deze tafel vaak als centrale hub dient voor de gehele bouwploeg.

De complete set, bestaande uit een tekentafel INPM, twee stellagerekken en vier tekeningvakkenrekken, biedt maximale opslagcapaciteit voor tekeningen en maakt het gemakkelijk om snel te vinden wat je zoekt. De afmetingen van de tekeningentafel zijn 75cm hoog, 2 meter breed en 1 meter diep. Dit maakt de tafel geschikt voor zowel kleine als grote bouwprojecten en zorgt ervoor dat iedereen comfortabel aan de tekeningen kan werken.

De stellagerekken zijn 195cm hoog, 85cm breed en de voet is 30cm diep. Hierdoor kun je gemakkelijk tekeningen ophangen en ze snel vinden wanneer je ze nodig hebt.

Al met al is de tekeningentafel een veelzijdig en onmisbaar item voor elke bouwplaats en bouwkeet. Het maakt het werken met grote tekeningen gemakkelijker en efficiënter en zorgt ervoor dat iedereen op de bouwplaats op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Dus als je op zoek bent naar een efficiënte oplossing voor het werken met grote tekeningen, dan is de tekeningentafel de perfecte keuze.