Brisa®, de ultieme bekleding voor premium bureaustoelen

Brisa®, de ultieme bekleding voor premium bureaustoelen

Stof, leer, premium leer, Brisa®!

Brisa® is de overtreffende trap als het gaat om bureaustoelbekleding.

 

Werkelijk een buitencategorie, Brisa®. Ontworpen, ontwikkeld en handgemaakt met zachtheid, schoonheid en duurzaamheid in het achterhoofd. De eerste ademende "performance fabric" in zijn klasse, het exclusieve ventilatiesysteem van Brisa® bevordert de luchtcirculatie voor het hoogste niveau van zitcomfort.

Japanse Craftmanship - Takumi ™ Technologie, Crafted intelligence

De innovatieve procesingenieurs van Ultrafabrics hebben de hoogste kwaliteit verwerkt in ieder van de 4 lagen waaruit Brisa® bestaat en ze vervolgens gecombineerd tot één verenigd systeem dat een blijvende hechtsterkte en een lange levensduur garandeert.

De gepatenteerde Takumi-technologie van Ultrafabrics vormt het DNA van elke rol die hun fabriek verlaat. Het wordt voortdurend geperfectioneerd en is het enige proces dat in staat is om de premium kwaliteit van Ultrafabrics te bereiken. Hun toewijding en consistentie levert een ervaring op die de verwachtingen voor "performance fabrics" naar een hoger niveau tilt.

Was er altijd al leer en nog beter premium leer, Brisa® gaat nog een stap verder. Brisa® is een innovatief luxueus artificieel alternatief voor leer. Het voelt ongelooflijk zacht aan, werkelijk een prikkeling van de gevoelszintuigen en geeft daarmee een extra dimensie aan het gebruik.

Brisa® gebruikt een nieuw gel-polymeer met een baanbrekend nieuw ventilatiesysteem. Hierdoor is Brisa® feitelijk in staat te ventileren tijdens het gebruik. Het maakt nu niet meer uit hoe lang je op de bureaustoel zit, Brisa® houdt je comfortabel en koel.

Daarnaast heeft Brisa® ook de 'look en feel' van echt premium leer. Dit ontstaat door een natuurlijk proces tijdens de productie dat de oppervlakte van premium leer simuleert.

Verder is Brisa® uitermate goed resistent tegen vuil en vlekken en gemakkelijk schoon te houden.

Kortom superieur zitcomfort in alle mogelijke omstandigheden. Brisa® wordt toegepast op een aantal topmodellen van de X-chair bureaustoelen. Klik hier voor het volledig overzicht van de X-chair modellen uitgevoerd met Brisa®.