5 voordelen zit sta bureau

5 voordelen zit sta bureau

Zit sta bureau

Waar je ook moet werken, thuis op kantoor, een goed bureau is de basis om goed te werken. Met een zit sta bureau wordt hier nog een dimensie aan toegevoed. Namelijk dat je je werkhouding kunt afwisselen van zittend naar staand en andersom. De doorbloeding in je lijf wordt hierdoor positief beinvloed en daarmee ook direct hoe je je voelt. Je bent actiever, voelt je fitter. Je concentratie gaat omhoog en daarmee je output. Kortom de beste ergonimische omstandigheden voor thuis of kantoor.

 

Waarom een zit sta bureau

Langdurig achter je bureau blijven zitten zonder te op te staan of te bewegen heeft geen positief effect op je gezondheid. Sterker nog, het brengt serieuze risico’s met zich mee. Een zit sta bureau zorgt ervoor dat je je statische werkhouding kunt doorbreken door zittend werken af te wisselen met staand werken. Door deze afwisseling wordt de bloedsomloop gestimuleerd en dat heeft weer allemaal positieve effecten op hoe je je voelt. Je staat gewoon lekkerder te werken. Je output gaat omhoog. Kortom met plezier werken!

 

5 voordelen van een zit sta bureau

de belangrijkste 5 voordelen van een zit sta werkplek zijn;

1. Voorkomt rugklachten en andere klachten die te maken mebben met langrdurig zitten.

2. Actieve werkhouding, goed voor de doorbloeding van je lijf

3. Betere concentratie

4. Prouctiviteit gaat omhoog, jij blij, werk- opdrachtgever blij

5. Actieve houding verhoogt de creativiteit

 

Elektrisch zit- sta bureau

Alle bovenstaande voordelen van een zit- stabureau worden nog eens versterkt met een elektrische zit sta bureau. Namelijk door het gemak van de elektrische bediening ga je nog sneller gebruik maken van de voordelen van een zit sta werkplek. De meeste elektrisch bedienbare bureaus hebben een knop voor omhoog en een knop voor omlaag, vaak nog in combinbatie met een geheugenstand. Dit is extra fijn, als je namelijk je iedeale hoogte hebt gevonden kun je deze bewaren voor de volgende keer dat je wilt staan of zitten.

 

Overzicht van scherpgeprijsde zit- sta bureaus