Beste bureau voor thuis

Beste bureau voor thuis

Beste bureau voor thuis

Er wordt steeds meer thuis gewerkt. In het begin was dit af een toe een paar uurtjes. Maar de laatste jaren is het een structureel onderdeel geworden van de werkweek. Dit betekent dat je regelmatig hele dagen thuis zit te werken. Als je langer dan een paar uur zit te werken dan is het juiste bureau en de juiste bureaustoel van levensbelang. Werken aan de keukentafel met een stoel uit de woonkamer leidt vaak tot rug- en nekklachten. Een van de meest essentiële onderdelen van een goede thuiswerkplek is het juiste bureau.

We bekijken hier twee opties voor een goed bureau voor thuiswerken.

Zit- sta werkplek

Het beste bureau om thuis te werken is de zogenaamde zit-sta werkplek, deze combineert namelijk ergonomie en gezondheid. Te lang zittend werken gebeurt vaak onbewust. Toch is het niet gezond. Te lang staan is ook niet gezond. Wat wel gezond is is afwisseling van zitten en staan. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert een goede gezondheid. Nek- en rugklachten kunnen ook worden voorkomen. Je bent productiever en verbrandt ook nog extra calorieën Letterlijk een win-win. Een zit- sta werkplek werk het beste als deze elektrisch is. Dat wil zeggen, met een knop kan het bureaublad omhoog en omlaag gezet worden. Zag je een aantal jaren geleden deze elektrische zit- sta werkplekken alleen in moderne kantoorruimtes, nu toch ook in de thuissituatie. Dit komt omdat de prijs heel aantrekkelijk is geworden.

In hoogte verstelbaar bureau

Vind je een elektrisch verstelbaar bureau niet nodig maar wil je wel een goed bureau. Dan is een modern bureau dat in hoogte afstelbaar is voor jouw juiste werkhouding een goed alternatief. deze bureaus kun je met een inbussleutel afstellen op de juiste werkhoogte voor jou.

Hieronder de twee beste keuzes voor de bureaus om thuis te werken:

 

 

Zit- sta Adjust1 Plus

 

Bureau Adjust 1 PLUS Elektrisch ( vanaf 229,- excl btw) 

 

 

Bureau Click-T

 

 

     Bureau Click-T, in hoogte verstelbaar (vanaf €125,- excl btw)